IP Digital in Hotel & Hospitality Conference 2017

blog_polis
Την Παρασκευή βρεθήκαμε στο City College of Thessaloniki για να συζητήσουμε στα πλαίσια του Hotel & Hospitality Conference 2017 για ένα πολύ αγαπημένο μας project, το Polis Apartments. Πιστέψαμε στο Polis σαν νέο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή. Για το λόγο αυτό,  δημιουργήσαμε για το Polis ένα site τόσο μοναδικό όσο το ίδιο, και υποστηρίξαμε την προβολή και την προώθησή του μέσα από τα online κανάλια.

Ο κλάδος της φιλοξενίας με τον τρόπο που τον γνωρίζαμε, αλλάζει. Από τα smart hotels και την διάχυση της τεχνολογίας στα υπάρχοντα καταλύματα, μέχρι την στροφή προς την παροχή προσωποποιημένης υπηρεσίας και αυξημένης αξίας στον πελάτη, όλα δείχνουν να περιστρέφονται πλέον γύρω από την εμπειρία του επισκέπτη.

Το σύγχρονο design και η αισθητική του smart/lean luxury είναι ένα από τα trends που θα συνεχίσουν να επικρατούν και το 2017. Τα “μικρά ξενοδοχεία” στο κέντρο της πόλης ή αλλιώς τα bed and breakfast (B&B) projects όπως τα συναντάμε συχνά, ήρθαν επίσης για να μείνουν. Είναι απόλυτα λογικό – τα περισσότερα  B&B καταλύματα παρέχουν luxury style υπηρεσίες, χωρίς να ..ξετινάζουν την τσέπη του επισκέπτη. Οι ταξιδιώτες τα προτιμούν κυρίως γιατί είναι value for money επιλογές, καθώς στην τιμή της διανυκτέρευσης προσφέρουν πολλά extras σε σχέση με το κλασικό ξενοδοχείο. Το ιδιαίτερο design των δωματίων ή η ιστορία του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το κατάλυμα, είναι επίσης μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα B&B έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Πάνω από όλα, εκείνο που κερδίζει τον επισκέπτη είναι η αίσθηση της προσωπικής φροντίδας, το γεγονός ότι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο χώρο, ενώ υπάρχουν πάντοτε στην διάθεσή τους κάποιοι που θα εξυπηρετήσουν κάθε τους ανάγκη.

blog_polis_3

Το Polis Apartments διαφοροποιείται από ένα απλό B&B κατάλυμα, καθώς ανήκει σε άλλη κατηγορία – αυτή των apartment hotels. Η λογική των apartment hotels μοιάζει με των B&B καταλυμάτων: βρίσκονται στο κέντρο της πόλης για να τοποθετούν τον επισκέπτη κοντά στα κέντρα ενδιαφέροντος, έχουν σύγχρονο και boutique design και παρέχουν επίσης προσωποποιημένες υπηρεσίες στον πελάτη. Σε αντίθεση με ένα δωμάτιο ενός B&B όμως, κάθε “δωμάτιο” ενός apartment hotel είναι ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, με όλες τις παροχές που μπορεί να έχει αυτό, όπως περισσότερες από μία κρεβατοκάμαρες, καθιστικό, επιπλωμένη κουζίνα και σκεύη μαγειρικής και ότι άλλο θα μπορούσε κανείς να βρει σε ένα κανονικό σπίτι. Άλλωστε, ο σκοπός είναι ακριβώς αυτός – να κάνει τους επισκέπτες να νιώσουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους.

blog_polis_2

Φέτος η Θεσσαλονίκη προβάλλεται από τα μέσα, διαδικτυακά και μη, ως ο απόλυτος προορισμός της χρονιάς. Ταυτόχρονα, η τουριστική της υποδομή συνεχίζει να αναπτύσσεται με την δημιουργία νέων καταλυμάτων διαφορετικών τύπων και την ανακαίνιση πολλών μεγάλων μονάδων φιλοξενίας που υπήρχαν στην πόλη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με ένα τόσο μοναδικό team όπως αυτό του Polis Apartments και για το ότι μπορέσαμε να συμβάλουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην επιτυχία του. Ελπίζουμε και σε άλλες, εξίσου δημιουργικές και αποδοτικές συνεργασίες στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού!
Chris Faki
Find me

Chris Faki

Digital Marketer & PR Manager at IP DIGITAL
A creativity addict, an innovation fan. Trying to keep up with anything new that pops up online. Consider myself as an early adopter of any new web trend.
Chris Faki
Find me

Μπείτε στην κοινότητα των εκατοντάδων χρηστών μας και ενημερωθείτε και εκπαιδευτείτε από την IP Digital

Πείτε μας την άποψη σας!